Android APK MerrJep Kosovë 10.0.0.2037

MerrJep Kosovë 10.0.0.2037 APK Free Download

By: MerrJep - in: Shopping

MerrJep Kosovë 10.0.0.2037 is the Best Free Shopping by MerrJep

MerrJep është vendi më i madh për tregti në Kosovë dhe Shqipëri me mbi 150.000 vizitorë çdo ditë. Ne bashkojmë shitësit me blerësit. MerrJep shitësit kanë mundësi ti shesin produktet e tyre personale dhe komerciale në mënyrë shum më të lehtë. Blerësit kërkojnë midis mijëra shpallje ditore qoftë të produkteve të vjetra ose të reja dhe bëjnë zgjedhje të saktë.Shkarkoni falas aplikacionin më të klasifikuar për të blerë dhe shitur vetura të përdorura, celularë, elektronikë, paisje shtëpiake dhe gjithcka që dëshironi. E gjithë kjo kryhet vetëm përmes disa klikimesh dhe pa asnjë pagesë. Bashkangjituni mijëra përdoruesve të MerrJep dhe shitni produktet e juaja të panevojshme, rinovoni ato dhe fitoni para. Me aplikacionin MerrJep për Android, ju keni mundësi për shftytëzim të vazdueshëm të shpalljeve tuaja dhe përgjigjeve të tyre si dhe komunikimi me përdoruesit është më i lehtë.Funksione të rëndësishme:- Shitni shpejtë: Postoni Falas vetëm me tre hapa të thjeshta. Fotografoni, përshkruani produktin tuaj si dhe shtoni të dhënat tuaja për kontakt për të filluar shitjen.- Bleni saktë: Mos humbni kohë për ti gjetur çmimet më të përshtatshme në afërsinë tuaj. MerrJep ka një varg të zgjeruar të produkteve nga të gjitha kategoritë. Pa marrë parasysh a jeni duke shitur ose shkëmberë, le të jetë Merrjep i vetmi destinacion i juaj online.- Kërkoni përmes lokacionit: Gjeni shitës në vendin, qytetin dhe në afërsinë tuaj. Jini të vetëdijshëm për blerje të lirë si dhe marrëveshjet më të nxehta sa më afër jush.- Kontaktoni shitësin: Bisedoni, telefononi shitësin për të bërë marrveshje. Nuk ka asgjë më të lehtë se kjo.- Pa asnjë ndërmjetsues: Ne bashkojmë shitësit dhe blerësit. Nuk ka nevojë për ndonjë ndërmjetsues midis jush dhe produktit. Ju çdo herë do të keni mundësi për kontaktim direkt me shitësin.Filloni shitni tani! Shpejtë. Thjesht. Falas.Si të përdorni MerrJep:Për të blerë:1) Kërkoni shpallje2) Bisedoni ose bëni marrëveshje me shitësin3) Bëni një takim me shitësin ose Për të shitur:1) Fotografoni, vendosni një cmim dhe përshkruani produktin2) Komunikoni me blerësit përmes funksionit për bisedë.3) Dërgoni ose bëni një takim me blerësinApplikacioni për MerrJep në Shqipëri: https://play.google.com/store/apps/details?id=al.merrjepApplikacioni për Pazar3 në Maqedoni:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazar3Applikacioni për MojTrg në Mali i Zi (Montenegro):https://play.google.com/store/apps/details?id=me.mojtrgApplikacioni për MojTrg në Serbia:https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mojtrgPër më tepër informacion:http://www.merrjep.comMënyra të tjera për të kontaktuar MerrJep:https://www.facebook.com/merrjepkshttps://twitter.com/merrjep/https://www.instagram.com/merrjep_com/Email: support@merrjep.com Learn More

Disclaimer

MerrJep Kosovë version 10.0.0.2037 is the property and trademark from MerrJep, all rights reserved by . Click on the above link to proceed to the APK file download page.
All files of APK apps here are for personal use only, if any APK download infringes your copyright, please contact us, We'll delete it any way. Thanks so much for your interest in our freeapka.com website!

What's New in MerrJep Kosovë - Version:10.0.0.2037


No Change Log.

Other users also looks for:

Related MerrJep Kosovë, MerrJep Kosovë APKMerrJep Kosovë download APKdownload MerrJep Kosovë APKMerrJep Kosovë free downloadfree MerrJep Kosovë download APK